Fälgreparation Uppsala

Fälgreparation

Fälgreparation Uppsala

Skadad fälg? Vi hjälper dig med reparation av fälgar. Vi reparerar kantstötta fälgar som har en svarvad kant och lackade fälgar samt reparerar de flesta typer av skadade och kantstötta aluminiumfälgar. Fälgar med ”diamond-cut” yta som är skadad i kanten svarvar vi med en CNC-maskin och lackar därefter ytan. Även den lackade inre delen kan vi återställa till nyskick.

Vi har ett unikt utbud av tjänster. Vi erbjuder att lacka fälgar, reparera fälgar, rikta fälgar och laga kantstötta fälgar och återställa dessa till nyskick. Vill du designa eller fixa fälgarna med en annan färg så kan vi även hjälpa dig med det. Vi renoverar fälgar så som du vill ha dem.

Vi erbjuder:

  • Repereration
  • Riktning av fälgar
  • Lackering av fälgar
  • Lagning av kantstötta fälgar
  • aa-rating-1
  • dekal-logo-1
  • logo-kontrollerad-bilverkstad-2

Frågor & svar om fälgreparation

Hur lång tid tar en fälgreparation med SKADA?

När vi reparerar dina fälgar tar det normalt 2-3 arbetsdagar beroende på fälgarnas skick. Har du en mycket skadad fälg kan det ta lite längre tid. Vi lagar fälgar i hela Sverige. Mejla gärna din bild på din skadade fälg så återkommer vi med offert.

Behöver du balansera dina hjul?

Vi monterar och balanserar även ditt hjul om det behövs.När vi reparerar dina fälgar tar det normalt 2-3 arbetsdagar beroende på fälgarnas skick. Har du en mycket skadad fälg kan det ta lite längre tid. Vi lagar fälgar i hela Sverige. Mejla gärna din bild på din skadade fälg så återkommer vi med offert.

Vad kostar en fälgreparation med Skada?

Kontakta oss på info@skadauppsala.se eller 018-410 00 45 för en offert.

Kom igång

Vi hjälper dig med din bil

Boka tid online eller ring oss på 018-410 00 45.
Drop in vardagar 08-16 Bedömningen tar ca 20 minuter och är helt kostnadsfritt.

Vill du boka tid?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.
Drop in vardagar 08-16 Bedömningen tar ca 20 minuter och är helt kostnadsfritt.

Obligatoriskt